Elragadtatás, gyerekek, mesék, varázslat és mágia. Itt is vagyunk újra a Caminon, az Úton. Ha jól csinálod a Caminot, mindez működik és foglalkoztat. Mi a mágia és mi a különbség a fehér és a fekete mágia között? Van e köze a vallásnak a mágiához? Egy spiritiszta lehet e vallásos és egy ateista hihet e az anyagelvűségen kívül más jeleknek? Hol vannak azok az összefonódási pontok, amikor már minden relatív, a jó és a rossz egyaránt megvan minden dologban, cselekvésben, történésben. Két napja találkoztam egy emberrel, aki minden különösebb cselekedet nélkül nagyon mély nyomot hagyott. Egy középkorú úr volt, aki egy szellemi fogyatékos gyereket gardírozott. Egyszerűen templáriusnak, azaz templomos lovagnak nevezte magát. Azóta folyamatosan jeleket kapok a múltbeli lovagoktól, mindenféle rajzokon, ábrákon jelennek meg, vagy csak egyszerűen egy víztócsa rajzolja ki a jelüket. Máskor is meglehettek ezek a képek, csak most érhettem meg rá, hogy figyeljek rájuk.

Tegnap utána olvastam, kik is voltak ők hajdanában. A rendet kilenc lovag döntése hívta életre, akik úgy határoztak, nem térnek haza a keresztes hadjáratból; rövid idő alatt kiterjesztették a hatalmukat egész Európára, és valóságos erkölcsi forradalmat robbantottak ki az évezred elején. Miközben a korabeli feudális nemesség nagy része azzal törődött, hogy a jobbágymunka verítéke árán meggazdagodjék, a templomos lovagok életüket, vagyonukat es kardjukat egyetlen cél szolgálatába állították: oltalmazni a zarándokokat a jeruzsálemi úton, a spirituális élet egyfajta modelljét lelve meg így, amely segíti őket a bölcsesség keresésében.

…A spirituális áhítat tette, hogy a templomos lovagok megértették azt a hatalmas igazságot; Az Atya házában sok lakóhely van. Megkísérelték tehát félretenni a vallás nevében vívott harcot és összefogni a kor monoteista vallásait: a kereszténységet, a judaizmust és az iszlámot. Azonban mint mindent, ami megelőzi a korát, a templomosokat is kezdték bizalmatlanul szemlélni. Óriási gazdasági erejüket megkívánták a mohó királyok, vallási nyitottságuk pedig fenyegetést jelentett az egyház számára….Titkos ceremóniák szervezése volt a vád ellenük, úgy mint ; sátánimádás, Istenkáromlás, orgiák, valamint szodómia. Kemény megtorlások, kiátkozás és árulások sorozata után a templomos rendet törölték a középkor történelmi térképéről.

Bank Details (Bankszámla adatok)
BIC (bankfiók): REVOLT21
IBAN (számlaszám): LT77 3250 0246 2646 8293
Name (Név): Zsolt Vadász
Bank Details (Bankszámla adatok)
BIC (bankfiók): REVOLT21
IBAN (számlaszám): LT77 3250 0246 2646 8293
Name (Név): Zsolt Vadász