Hogyan támogathatsz: /Donation/

kalap-csonti

Elérhetőségeim:
geonautax@gmail.com
Tel: +36705180654 Vadász Zsolt

Vásárolj a könyvemből

Ezzel támogatva a Természetvédelmet is rajtunk keresztül.

Könyv Címe:
Juhász Zsolt – Világjáró Trabant I.rész – A Millenium Flaconok igaz története – második, bővített kiadás

Részlet a könyvből:
“Nem egy megalomániás 3000 köbcentis, 250 lóerős, 40 000 eurós új autó. Hanem egy 25 éves, 1100 köbcentis, 300 euró értékű autó félig fémből, félig duroplastból készítve. Mégis ez az autó 2014 januárjában járt az Északi sarkkörön Norvégiában, 2015-ben pedig Afrikában, a Budapest–Bamako-ralin. Célunk ezzel példát mutatni: kevés energia és nyersanyag felhasználásával, minimális környezeti ártalommal, kevés befektetéssel is minden földrajzi cél elérhető…”

Megvásárolható kattints ide

Függőágy ejtőernyőből?

Érdekes kezdeményezés az “újrahasznosítás” jegyében. Egy nagyobb összegű támogatás esetén megajándékozzuk az Adományozót egy Afrikát megjárt ejtőernyő darabbal, amiből az újrahasznositás jegyében függőágyat késztettünk.

Bemutató kisfilmünk itt látható

Hirdess az oldalainkon!

Használd ki a figyelemfelkeltő tevékenységünket, saját vállakozásod marketingelésére, amennyiben el tudod fogadni a környezetvédelmi alapelveinket.

Több közösségi oldalon vannak követőink, ezeken a fórumokon, honlapokon egyedi-egyéni megegyezés alapján szívesen megjelenítünk Téged, vagy Vállakozásodat.

Elérhetőségünk:

geonautax@gmail.com

Hívj meg engem Előadónak, ahol érdekes képeket mutatok be. 26 év utazási élményeit osztom meg a közönséggel gyerekekkel-felnőttekkel egyaránt a 2015-ös “járatlan utakon fesztivál” -on való debütálásunk óta.

Bemutatkozásom a Járatlan Utakon Fesztiválra…

A fesztiválon kívül továbbá szervezünk Iskolai előadásokat kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Több alkalommal részt vettünk  a Budapesti Nemzetközi Vásár népszerű “Utazás Kiállítás” nevű rendezvényén, de szívesen fellépünk Színházakban, Kávézókban vagy Könyvtárakban is.

Témáink változatosak melyekben a környezetvédelmi hitvallásunk az irányadó elsődlegesen, úgy, mint a Low Budget kategóriás utazások bemutatása és a Természetközeliség.

Helyszíneink Afrikától egészen a Kaukázus hegységéig tartanak, természetesen kiemelt helyen a Spanyolországban híres El camino zarándok útvonalak, valamint a Santiagotól- Jerusalemig.

kalap-csonti

Iratkozz fel a YouTube csatornánkra

Figyeljétek a tevékenységünket, irányítsatok bennünket azzal hogy követitek és kommentelitek a csatornánkat.
Ne tévesszen meg senkit a Trabant-expedició név, néhány esztendeje a Geonauta Baráti Társaság természetvédelmi tevékenységének a “szócsöve” lett a Trabant-expedició.
Azért, mert a figyelemfelkeltés legjobb eszköze a mai korban.

YouTube Csatornánk itt érhető el

Hirdess a járműveinken!

Mint írtam az előzőekben, a figyelemfelkeltés szócsöve 1994 óta a Trabant-expedició név, melynek veterán Járművei egész Európában, de Afrikában és Ázsiában is végzik a Természetvédelmi feladataikat. Fizikálisan a figyelem középpontjában vannak ezért a felületét kihasználva reklámokat helyezünk el MATRICA formában.

A közvetlen támogatás lehetőségei:

revoszerk
paypal-2

Pin It on Pinterest

Share This