AKTUÁLIS 2020 – 2021 év: Ugye Te sem szereted ha eldobált szemét vesz körül?

Ennek ellenére sajnos több ezer liter szemét hever eldobva az utak mentén…

Ha minden ember egyetlen eldobott szemetet felszedne amerre jár és szemeteskonténerbe dobná azt, a világ egy tiszta, élhetőbb hely lenne…

LEGFRISSEBB HíREINK

A Geonauta Baráti Társaság az El Camino zarándokút Európai szakaszain természetvédelmi tevékenységbe, konkrétan SZEMÉTSZEDŐ AKCIÓBA kezdett. A zarándokutak mentén erdőkben, mezőkön otthagyott pillepalackokat, üdítősdobozokat és csomagolóanyagokat össze szedjük és mindig a sorban következő település szemétgyűjtő konténeréig visszük.

2020 nyarán végigjártuk a Camino Francese-t, a következőkben pedig a Camino Norte és Via de la Plata útvonalait tervezzük.

Figyelemfelkeltésképp középkori zarándokruhát viselünk és buzdítjuk a velünk együtt zarándokló társakat ugyanerre a tevékenységre. A szemétszedő akciónkhoz, az El Camino szakaszainak megtisztításához Te is tudsz csatlakozni.
A Geonauta Baráti Társaság Facebook oldalon láthatod, hogy aktuálisan merre járunk, illetve támogtahatsz bennünket adománnyal is, hogy szemeteszsákokat, szemétszedő csipeszeket szerezzünk be avagy ezt a tevékenységünket kampányolhassuk.

CSATLAKOZZ !

Természetvédő Geonauta Baráti Társaságunk eltökélten tisztogatja az El Camino zarándokutak vonalát Spanyolországban melyeken 3000 liter szemetet szedtünk össze ezidáig…

Csatlakozz Te is hozzánk, segíts szemetet szedni vagy támogasd tevékenységeinket, hogy megállítsuk a természet további rombolásának ezt a fajtáját. Tevékenységünkkel mindenképp hosszútávon szeretnénk megoldani ezt a bolygószintű problémát. Az El Camino vonala erre kitűnő, hiszen a világ minden részéből érkeznek ide zarándokok, ezáltal a transzparenseink hírét tovább viszik a hazájukba ezek az emberek. Pénz Adományodból szemeteszsákokat, szemétszedő csipeszeket vásárolunk, figyelemfelhívó táblákat készítünk és helyezünk el az úton. Valamint szórólapokat, plakátokat helyezünk el Alberguékben és Bárokban ahol a zarándokok megfordulnak.
írj nekünk:  geonautax@gmail.com

Legegyszerűbb támogatási lehetőség, Bankkártyával:

Pin It on Pinterest

Share This